مدیریت برند: ایجاد همراستایی کسبوکار، برند و رفتار (کارگاه پنج هفتهای)
برای خرید این دوره به آکادمی بین المللی فرا مدرک وارد شوید.
درباره دوره مدیریت برند
پروفسور نادر توسلی در مدرسه کسب و کار لندن درس میدهد و در دورۀ مدیریت برند، تفاوت دو رویکرد به برندینگ (برندسازی) را تشریح میکند. یکی رویکرد سنتی است که در آن، برند هویتی تصویری و وعدهای است که به مصرف کنندگان ارائه میشود. دومی رویکردی است که برندها را در قالب تجربه مشتری ارائه میدهد و تمام اجزای سازمان در آن دخیل هستند. این دوره شما را برای شکل دهی برندهای خودتان آماده میکند و در ویدیوهای آن از مهمانانی دعوت شده که در حوزه برندینگ سرآمد و حرفهای هستند.
هدف این دوره این است که برداشت ما از برند صرفاً هویتی تصویری (مانند لوگو) یا عکس (چیزهایی که مشتری به برند ربط میدهد) نباشد و در عوض برند را در قالب تجربه مشتری در آن لحظاتی که هستند ببینیم. این تجربه باید در تمام مسیری که مشتری به سوی محصول طی میکند ایجاد شود و بنابراین همه افرادی که در سازمان دخیل هستند باید در ارائه آن به مشتری همکاری کنند. بنابراین برند صرفاً وعدهای بیرونی نیست که به مشتری میدهیم، بلکه از طریق اجرای راهبرد کسب و کار، رفتارهای درونی برند محور و تغییرات فرهنگ (درون سازمانی) ایجاد میکنیم.
شما با این مهارتها آشنا شده و آنان را تمرین خواهید کرد:
۱ – نحوه ساختن برند با دیدگاه وسیع سازمانی
۲ – نحوه پیشبردن تغییر فرهنگی برند محور با تکیه بر رویههای نیروی انسانی در هسته سازمان (این یعنی برند فقط برونده خشک و خالی نبوده و به عنوان اهرم به کار میرود)
۳ – نحوه ساخت برند در فرهنگها و موقعیتهای جغرافیایی گوناگون برای شرکتهایی که چندین برند دارند
۴ – نحوه اندازه گیری سلامت برند به روشهای نو، از نظر درونی و بیرونی.
۵ – نحوه ارزش دهی و جلب کردن درآمد به برد در کل سازمان (معرفی مفهوم جدیدی از ماهیت برند کارمند-محور) و تفاوت آن با ارزشگذاری برند در قالب دارایی ملموس
این دوره به شما امکان میدهد از جنبههای زیر خود را پرورش دهید:
۱ – ذهن. درک بهتری از رویه درحال تکامل مدیریت برند پیدا کنید
۲ – دل. برای ورود به تحویل برند خودتان انگیزه پیدا کنید (فارغ از اینکه جایگاهتان در سازمان چیست) و به این واسطه ارزشی برتر را برای مشتری و سازمان خویش به ارمغان آورید.
۳ – دستها (عمل). آموختهها را در عمل پیاده کنید. از کنفسیوس نقل شده که: «میشنوم و فراموش میکنم. میبینم و یادم میماند. انجام میدهم و درک میکنم.»
ساختار دوره
این دوره در پنج هفته ارائه شده است.
هفته اول
رسالت برند و تجربه
در بخش یک مطالب زیر را مطالعه میکنیم:
- برداشتهای سنتی از برند
- شرایط متغییر بازار برای برندها
- رویکردی نو به برندینگ
- آشنایی با دوره
- هویت و تصویر برند
- رسالت برند
- ۳E’s
علاوه بر ویدیوهای تدریس، خواهید دید که با افراد برند ساز مانند بتانی کوبی مدیر شرکت Technology Will Save Us و دیوید کارشو، مدیر عامل M&C Saatchi مصاحبه میکنیم. همچنین متنهایی را آوردهایم تا فهم مسائل آسانتر شود، که البته مطالعه آنان اختیاری است. در پایان، برای سنجش آموختههایتان آزمونی با هفت سوال از شما گرفته و تکلیفی مرتبط با این بخش به شما محول میکنیم.
هفته دوم
طراحی و ارائه برند
در بخش دوم این مطالب بررسی خواهند شد:
- تجربه برند به عنوان پایه تمایز بخشی
- نحوه طراحی تجربه برند به شکلی متمایز از محصولات و خدمات
- استفاده از قیمت گذاری برای ایجاد تجربه برند متمایز
- چرا تجربههای برند اهمیت دارند
- تجربههای برند دیجیتالی
- طراحی تجربههای برند
- قیمتگذاری شاخص
علاوه بر ویدیوهای تدریس، خواهید دید که با افرادی همچون هاب ون باکِل ( خالق برند، مشاور مستقل و نویسنده) و استاد مدرسه کسب و کار دانشگاه کلمبیا، بِرند اچ اشمیت، مصاحبه کردهایم. همچنین متنهایی را آوردهایم تا فهم مسائل آسانتر شود، که البته مطالعه آنان اختیاری است. در پایان، برای سنجش آموختههایتان آزمونی با ۶ سوال از شما میگیریم و تکلیفی مرتبط با این بخش به شما محول میکنیم.
هفته سوم
رهبری و همراستایی برند
در بخش سوم این مطالب بررسی خواهند شد:
- همراستا کردن راهبردهای مرتبط با کسب و کار، برند و رفتار
- همراستایی راهبردی پرتفوی برند
- ارائه همراستایی برند فراگیر (جهانی)
- وصل کردن نقطهها به هم
- مصاحبه با ایجه نووکوریه
- همراستا کردن ۳B در مدرسه کسبوکار لندن
- مصاحبه با هلن کیسی
- مصاحبه با هنک فولیون
- مصاحبه با کیت وید – مدیر بخش بازاریابی یونیلیور
- مدیریت پرتفوی برند
علاوه بر ویدیوهای تدریس، خواهید دید که با افرادی همچون ایجه نووکوریه، مدیر عامل ولف اولینز (Wolff Olins)، هلن کِیسی و هِنک فولیون (که هر دو در Old Mutual فعالیت دارند)، و کیت وید مدیر بخش بازاریابی یونیلِوِر (Unilever) مصاحبه کردهایم. همچنین متنهایی را آوردهایم تا تفهیم مسائل را آسانتر کنیم، که البته مطالعه آنان اختیاری است. در پایان، برای سنجش آموختههایتان آزمونی با ۷ سوال از شما میگیریم و تکلیفی مرتبط با این بخش به شما محول میکنیم.
هفته چهارم
عرف در برند و تعامل با آن
در بخش چهارم این مطالب بررسی خواهند شد:
- نحوه طراحی عرف حاکم بر برند نیروی انسانی (best practices)
- مدلی برای اینکه کارمندان با برند تعامل کنند
- الفبای تغییر رفتاری
- عرفهای برند
- مصاحبه با هلن ادواردز، بنیانگذار و مدیر پشن برند
- مصاحبه با ریچارد هایتنر، معاون دبیر کل ساچی اند ساچی
- شش A در تعامل با برند
علاوه بر ویدیوهای تدریس، خواهید دید که با افرادی همچون هلن ادواردز از شرکت Passionbrand ریچارد هاینتر از Saatchi & Saatchi، تانیا ترومن و نیک آلِبون از Lush مصاحبه کردهایم. همچنین متنهایی را آوردهایم تا تفهیم مسائل را آسانتر کنیم، که البته مطالعه آنان اختیاری است. در پایان، برای سنجش آموختههایتان آزمونی با ۵ سوال از شما میگیریم و تکلیفی مرتبط با این بخش به شما محول میکنیم.
هفته پنجم
معیارها و عایدی برند
در بخش پنجم این مطالب بررسی خواهند شد
- چگونه برندها ارزش خلق میکنند
- چرا ارزشگذاری برند با ارزشی که برند خلق میکند یکسان نیست
- چگونه میتوان داشبورد راهبردی و چند منظوره برای برند طراحی کرد
علاوه بر ویدیوهای تدریس، خواهید دید که با افرادی همچون دیوید هِی (مدیر عامل Brand Finance) مصاحبه کردهایم.
همچنین متنهایی را آوردهایم تا تفهیم مسائل را آسانتر کنیم، که البته مطالعه آنان اختیاری است. در پایان، برای سنجش آموختههایتان آزمونی با ۶ سوال از شما میگیریم و تکلیفی مرتبط با این بخش به شما محول میکنیم.
مدرس دوره
مدرس دوره مدیریت برند، پروفسور نادر توسلی، استاد دانشگاه مدیریت بازرگانی دانشگاه لندن است. او به بیش از ۳۰ شرکت از لیست ۵۰۰ شرکت برتر دنیا مشاوره کسب و کار داده است. او در آمریکا مدیر دانشکده کارآفرینی دانشگاه MIT را برعهده داشته است. ایشان در استرالیا، آمریکا، فرانسه، آلمان و انگلستان زندگی کرده است.
دانشگاه لندن
دانشگاه لندن (university of London) با همکاری مدرسه کسب و کار لندن دوره بینظیر ” مدیریت برند: همراستایی کسب و کار، برند و رفتار” را با تدریس پرفسور نادر توسلی در پلتفرم بزرگ کورسرا ارائه داده است. مدرسه کسب و کار لندن از مطرحترین نهادهای آموزشی در حوزه مدیریت به حساب میآید. این دوره شامل ویدئوهای آموزشی بسیار خلاقانه، به همراه مقالات آموزشی است. در این دوره تاکید شده است که برند صرفاً وعدهای بیرونی نیست که به مشتری داده میشود. بلکه برند از طریق اجرای استراتژیک و تغییرات فرهنگ درون سازمانی ایجاد میشود.
دوره مدیریت برند: همراستایی کسبوکار، برند و رفتار در آکادمی بین المللی فرا مدرک برای علاقهمندان به فارسی ارائه شده است.