دوره بازاریابی عصبی از دانشگاه کپنهاگ در مجموعه فرامدرک

دوره بازاریابی عصبی (نورومارکتینگ) (کارگاه شش هفته‌ای)

مقدمه ای بر علوم اعصاب مصرف کننده و بازاریابی عصبی

برای خرید این دوره به آکادمی بین المللی فرا مدرک وارد شوید.

درباره دوره

چگونه ما به عنوان مصرف‌کننده تصمیم می‌گیریم؟ به چه چیزی توجه می‌کنیم و چگونه پاسخ‌های اولیه ما انتخاب‌های نهایی ما را پیش‌بینی می‌کند؟ این فرآیندها تا چه حد ناخودآگاه هستند و نمی‌تواند در گزارش‌های علنی نشان داده شود؟ این دوره برخی از روش‌های بنیادی در زمینه‌های نوظهور علوم اعصاب مصرف‌کننده و بازاریابی عصبی را در اختیار شما می‌گذارد. شما در مورد روش‌های به کار گرفته شده و معنای آن‌ها خواهید آموخت. شما در مورد مکانیسم‌های مغزی بنیادی در انتخاب‌های مصرف‌کننده، و نحوه به روز ماندن در این موضوعات آشنا خواهید شد. این دوره مروری بر کاربردهای فعلی و آینده علوم اعصاب در تجارت خواهد داشت.

مهارت هایی که به دست خواهید آورد:

  • رفتار مصرف کننده
  • بازار یابی
  • علوم اعصاب مصرف کننده
  • بازاریابی عصبی

مدرس دوره

دکتر توماس زوگا رامسوی (Thomas Zoëga Ramsøy)

دکترای نوروبیولوژی، متخصص عصب روان‌شناسی و استادیار بازاریابی و علوم اعصاب

رئیس مرکز علوم اعصاب تصمیم گیری، گروه بازاریابی در دانشکده بازرگانی کپنهاگ، و رئیس مرکز تحقیقات دانمارکی برای تشدید مغناطیسی در بیمارستان Hvidovre دانشگاه کپنهاگ

توماس زوگا رامسوی، آموزش دیده در زمینه روان‌شناسی اعصاب و دارای مدرک دکترای نوروبیولوژی، استادیار بازاریابی و علوم اعصاب در گروه بازاریابی دانشکده بازرگانی کپنهاگ است. او سرپرستی مرکز علوم اعصاب تصمیم‌گیری را بر عهده دارد، که یک همکاری قوی بین دانشکده بازرگانی کپنهاگ (CBS)، دانشگاه فنی دانمارک و بیمارستان دانشگاه کپنهاگ وجود دارد.

رامسوی یکی از دانشمندان و متخصصان برجسته در علوم اعصاب مصرف‌کننده و بازاریابی عصبی است. او از طیف وسیعی از روش‌های علوم اعصاب و فیزیولوژی عصبی، از جمله fMRI، EEG و ردیابی چشم، برای درک تصمیم‌گیری استفاده می‌کند. او تصمیمات مصرف‌کننده را هم در شرایط سالم و هم در شرایط غیرمعمول مطالعه می‌کند، مانند قمار بیمارگونه و اختلال خرید وسواسی.

دکتر رامسوی علاوه بر موقعیت آکادمیک خود، با چندین شرکت بین‌المللی در زمینه استفاده از علوم اعصاب در تجارت رایزنی می‌کند.

ساختار دوره

هفته ۱

بازاریابی عصبی چیست؟

ابتدا باید این رشته را تعریف کنیم – مفاهیم کلیدی، روش ها و دلایل کلیدی برای به کارگیری علوم اعصاب در مطالعه مصرف‌کنندگان و اثرات ارتباطی چیست؟ در این ماژول، ما این موضوع را معرفی می‌کنیم و اینکه چگونه برخی از مطالعات خاص دیدگاه‌های کلیدی را در مورد آنچه علوم اعصاب در رابطه با روش های سنتی تر ارائه می‌دهد، در اختیار می‌گذارند.

  • برندینگ مغز
  • نگاهی به مغز
  • روش پسیلیونه و کناتسون (fMRI)
  • اسکنر PET و MRI

هفته ۲

توجه و آگاهی

در ماژول دوم این دوره ما به عملکردهای مغز می‌پردازیم و ابتدا بر توجه و آگاهی تمرکز می‌کنیم. این ماژول بر روی برخی از مفاهیم کلیدی در توجه و آگاهی تمرکز خواهد کرد.

  • توجه و خودآگاهی
  • مصاحبه با کایل نل
  • ابزارها
  • مطالعات و روش‌ها

هفته ۳

بازاریابی عصبی حسی

در این ماژول مطالبی را در مورد موضوع بازاریابی عصبی حسی خواهیم داشت. چگونه حواس ما به عنوان مصرف‌کننده به طرزهای متفاوتی تحت تأثیر قرار می‌گیرد؟ برای استفاده بهتر از همه حواس خود، چه کاری را برای سازماندهی ارتباطات خود می‌توانید انجام دهید؟ مغز واقعاً چگونه از حواس استفاده می‌کند؟ چه ابزارهایی برای ارزیابی استفاده از حواس داریم و چگونه بر مصرف‌کنندگان تأثیر می‌گذارد؟

  • بازاریابی عصبی حسی
  • مصاحبه با پیتر
  • مصاحبه با پر مولر

هفته ۴

عواطف و احساسات، خواستن و دوست داشتن

در این ماژول همه چیز درباره عواطف و احساسات و رابطه بین هیجانات و ترجیحات است.

همانطور که خواهیم دید، ذهن ما یک جنبه دوگانه دارد: پاسخ و انگیزه آگاهانه و ناخودآگاه، که برای درک ترجیح و انتخاب مصرف‌کننده بسیار مهم است. در واقع، پاسخ‌های هیجانی ناخودآگاه ممکن است به همان میزان، یا حتی بیشتر از احساسات آگاهانه در انتخاب‌های مشتری تاثیر داشته باشد. آیا احساسات آگاهانه صرفاً توجیهی عقلانی پس از انتخاب آگاهانه است؟

  • هیجان‌ها و احساس‌ها، خواستن و دوست داشتن
  • مصاحبه با استیو گنکو
  • روش ای ای جی (EEG)

هفته ۵

یادگیری و حافظه

این ماژول بر روی یادگیری و حافظه تمرکز خواهد کرد. ما نه تنها تعیین خواهیم کرد که چندین نوع حافظه وجود دارد، بلکه نشان می‌دهیم که آن‌ها اهداف متعددی را نیز دارا هستند. در هر صورت، یادگیری چیزی است که ما باید در رفتار مصرف‌کننده بسیار زیاد درک کنیم. چه چیزی باعث حافظه می‌شود و آیا می‌توانیم به طور ناخودآگاه تحت تأثیر خاطرات خود باشیم؟ چگونه می‌توانیم اثرات حافظه را اندازه‌گیری کنیم و چه رابطه‌ای بین ارزش ویژه برند و مغز وجود دارد؟

در این ماژول، ما همچنین مصاحبه ای با پروفسور Richard Silberstein داریم که دیدگاه خود را در مورد بازاریابی عصبی و علوم اعصاب مصرف کننده به اشتراک می‌گذارد. پروفسور Silberstein موسس و رئیس شرکت بازاریابی عصبی Neuro-Insight (http://www.neuro-insight.com/) است.

  •  مدل مک کلور و همکاران
  •  مصاحبه با ریچارد سیلبرستین

هفته ۶

اخلاق عصبی و غیرمعمولی بودن مصرف کننده

در این ماژول، هم بر اخلاق بازاریابی عصبی و هم بر رفتارهای نامعمول مصرف‌کننده تمرکز خواهیم کرد. می‌بینیم که انتخاب مصرف‌کننده گاهی می‌تواند به مرکز تمرکز زندگی یک فرد تبدیل شود، مانند قمار بیمارگونه، «اعتیاد به خرید» یا وابستگی دیجیتالی. در این ماژول، ما بر روی برخی از این مسائل تمرکز خواهیم کرد و آن‌ها را با جنبه‌های اخلاقی که هنگام صحبت در مورد اعصاب با آن مواجه هستیم ترکیب می‌کنیم.

این ماژول را با دو مصاحبه به پایان می‌رسانیم: یکی با پروفسورJan Trzaskowksi  در CBS، که روی بازاریابی و قانون کار می‌کند، جایی که در مورد جنبه‌های اخلاقی و قانونی بازاریابی عصبی بحث می‌کنیم. همانطور که خواهید دید، Jan برداشت بسیار خاصی در این مورد دارد که مطمئنم برای شما جالب خواهد بود. مصاحبه دوم ما با Carl Marci است، که یکی از بنیانگذاران و مدیر ارشد تحقیقات Innerscope (http://innerscoperesearch.com/) است  و در مورد سوابقش و به کارگیری بازاریابی عصبی و علوم اعصاب مصرف‌کننده با او مصاحبه می‌کنیم.

  • اخلاق عصبی و انحرفات مصرف‌کننده
  • مصابه با یان ترزاسکوفسکی و کارل مارسی
  • آیا ارزیابی غیراخلاقی است؟

مدرسه بازرگانی کپنهاگ

مدرسه بازرگانی کپنهاگ (CBS)  که در مرکز کپنهاگ، پایتخت دانمارک واقع شده است، یکی از بزرگترین مدارس بازرگانی در اروپا است که نزدیک به ۲۳۰۰۰ دانشجو دارد. CBS برنامه‌های تحصیلی مبتنی بر تحقیقات در سطح جهانی را در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا و همچنین برنامه‌های اجرایی و سایر برنامه‌های تجربی را نیز ارائه می‌دهد.

دورۀ بازاریابی عصبی، هم اکنون در آکادمی آموزش‌های بین‌المللی فرا مدرک به زبان فارسی ارائه شده است.

 

بازاریابی عصبی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *